Press f5

Ny design... igen!
Känns som att jag ändrar den lite för ofta, haha.

När jag är sjuk...

...tittar jag på Harry Potter.


Analog

Hallå där! Anledningen till att jag inte har bloggat på en vecka nu är att jag inte har varit särskilt inspirerad på sista tiden. Har fotat mest analogt och har liksom... fastnat i det lite. Vi får se när min blogg-inspiration kommer tillbaka. Fram till dess, ha det bäst. Ciao!Pizza

Klicka på bilden för gammal favorit.

Hardcore

Sitter och skriver en superdupermega-analys samtidigt som jag superdupermega-längtar till helgen. Ja, imorn ska vi ju ut och paddla kanot och leka lekar i skolan men jag måste vara ärlig och säga att jag hellre hade haft vanliga lektioner. Inte för att jag tror det blir tråkigt, nej nej, men jag hade fått ut mer av att faktiskt gå i skolan.
Okej, nu tänker vi inte så. Lärarna vill väl ge oss en halvt ledig och rolig dag, och visst ska jag vara tacksam för det.


Äntligen blivit av med en del av mitt hår förresten. Sköööööönt.

New stuff

Skulle egentligen klippa mig idag men (tyvärr) så blev det ändring på planerna och det fick flyttas till imorgon. Så, nu när ni vet det kan jag ta och visa ytterligare två saker jag fick på posten förra veckan! En tröja/jacka och ett halsband. Nice!Leon oh Leon

Efter en kväll med massa skrik och ett antal hjärtattacker i samband med att ha spelat Resident Evil tillsammans med Ella tror jag att jag tar det lugnt idag. Film och plugg står på schemat denna härliga söndag.
Ciao!


T-shirts

Fick hem två nya t-shirts idag. Lite ovanligt för mig med så färgglada plagg, men det är precis vad jag behöver i min garderob. Dessutom är de tightare än vad jag är van vid, men det är förhoppningsvis bara något bra. 

Från American Apparel i färgerna Mint och Gold.

Valborg

Trevligt folk, massa skratt, fin brasa och ännu finare fyrverkerier. Helt enkelt, en grym valborg.RSS 2.0