London

Anledningen till att jag inte har uppdaterat är att jag har varit i London. Så nu vet ni. Ciao!


Good bush, bad bush

Efter att ha sovit på saken och blekt håret lite till har jag nu kommit fram till att jag faktiskt gillar den nya "looken". Blev bara så chockad när jag helt plötsligt hade vitgult hår och mörka, buskiga ögonbryn. När vi ändå är inne på ögonbryn kan jag säga till er tjejer (och killar för den delen) att det är riktigt snyggt med buskiga och uppåt-kammade ögonbryn just nu. Ja, du hörde rätt; uppåt-kammade. Sjukt coolt.


Hair and stuff

Ja, som ni ser nedan på de finfina bilderna har jag blivit blondare och mina ögonbryn har blivit mörkare. Tro mig, det ser bättre ut på bilderna än vad det gör i verkligheten. Håret är gult och ögonbrynen är jag ösäker över, så det blir mössa några dagar. 
Men vi kommer nu till en stor fråga; ska jag låta det vara och hoppas att det fixar sig självt, ska jag sätta i ljusbruna slingor, färga det grått, eller ska jag göra försöka få bort det gula och bli riktigt platinablond?


David 8

Nu har jag sett Prometheus och som ett äkta fan av de gamla Alien-filmerna måste jag säga att jag blev mycket glatt överraskad. Se den!


As normal as I can be

Efter att ha varit sjuk i en hel vecka är jag nu tillbaka på fötterna! Det är helt sinnesjukt hur tråkigt man kan ha det när man ligger hemma och... inte gör någonting. Ja, nu kan jag äntligen leva som en normal människa, eller, som den normala människa jag är.
Nu tror jag att jag ska gå och äta lite glass. Ciao!


RSS 2.0