F=UI)#IHNCMKS..... Yup

Har knappt haft någon inspiration på senaste tiden. Har nog varit därför jag inte bloggat. Hoppas att inspirationen får ett lyft till lördag för då ska jag shoppa. Nu ska jag dock plugga så det blir det som tar upp mina tankar. Ses. Ciao!


Det finns faktiskt lite kvar av chokladpajen jag gjorde förra veckan. Så om du vill ha, passa på, haha!

Cut cut cut

Blev äntligen av med lite av mitt jobbiga hår igår. Nej, jag snaggade inte, ni kan vara lugna tjejer. (Ni vet vilka ni är, haha)


Nu är det så att jag inte fick till en bra bild meeeeen den här duger väl...

Chokladpaj

Tänkte dela med mig av ett recept på en chokladpaj som jag gjort. Den var väldigt lätt att göra och det gick faktiskt ganska snabbt också! Receptet kommer från Kalasgott.

Du behöver:
Botten
- 300 g Digestivekex
- 3/4 dl socker
- 3 msk kakao
- 150 g smölt smör
Fyllning
- 1 burk kondenserad mjölk
- 1 tsk vaniljsocker
- 100 g mjölkchoklad
- 100 g mörk choklad

Sätt ugnen på 180 grader. Börja sedan med att smälta smöret och mixa Digestivekexen till ett fint pulver! Blanda i sockret och kakaon i digestivepulvret och häll i det smälta smöret. Tryck ut i en pajform och grädda det i ca 15 minuter. Låt svalna!
Koka upp den kondenserade mjöken, blanda hela tiden. Smält chokladen för sig. Vispa i chokladen och vaniljsockret i mjölken och häll sedan allt i pajskalet. Förvara pajen svalt, men inte för kallt. Klart!


Bad Santa

Nu var det ett tag sen jag öppnade julkalendern... Här är i alla fall ett par kängor jag köpte. Fett nice.


Greetings from a sick man

Hej! Jag är lite sjuk... buhu. Men förhoppningsvis så är jag frisk tills imorn, hatar att missa grejer i skolan. Anyways, tänkte dela med mig av ett Draco Malfoy moment. Det är såhär jag ser ut efter en dag med misslyckat hår, och mössa...
Ciao!


Good day

Riktigt bra dag. Riktigt skön och kul faktiskt. Hoppas resten blir bra den med, eller, såklart den blir! Fick en sockerkick i morse när jag åt en av Lisas whoopies, skakade och allt. Den var så god så.
Ha en sketbra helg nu. Ciao!


Today

Ganska seg dag idag i skolan, men snart är det helg! Nu ska jag plugga och sen ska jag träna, når snart 300 i bänkpress... i gram... alltså. Ehe. 
Aja, hoppas ni har det bra, ät frukt, träna, och ta på så många människor som ni kan.


Mr. Feather

Som lovat ska jag visa det som jag beställt.
Så här är... ett... halsband...
Förlåt, men se det som en julkalender.. Som du öppnar lite när tomten vill.. Hehe
Nu ska jag plugga, yaaay!
Ciao!RSS 2.0