Oh hell no

Är det bara jag som tycker den där reklamen för "Nordic Feel" eller vad det heter är så otroligt dålig? Mimet, dansen och ja, hela grejen är så sjukt ful, förstår mig inte på det riktigt. 
Aja, nu när jag fått det ur systemet kan jag återgå till plugget, snart lov hihi.
What if Snape...

Min und Ellas und Michaels nya tumblr. Klicka på the damn picture.


Brittan

Hemkommen från en helg i Stockholm. Var på Britney Spears med Majk-o. Måste säga att det var bättre än vad jag trodde det skulle vara. Är ju inget superfan men det var sjukt cool att se henne. Hade ont i fötterna efteråt efter all dans, haha! Hoppas ni haft en lika bra helg och början på veckan som jag har haft. Ciao!They know my game

Nice avslut på en lite seg skolvecka. Nu är det helg, woho!Ett dopp i ishavet

Sitter i bibblan och gör... Ja vad gör jag egentligen? Ingenting? Jag väntar på tortyren som heter bad, det är vad jag gör. Det är inte så att jag inte gillar att simma, för det gör jag, men jag känner mig inte riktigt in the mood för att simma i en kall pool när jag redan fryser rumpan av mig. Aja, jag biter ihop.
Ciao!Wakey Wakey

Varje dag när jag vaknar till det irriterande ljudet av ett alarm får jag möta de mest simpla mattetalen du kan tänka dig. Jag måste alltså lösa ett mattetal för att kunna snooza och stänga av alarmet. Normalt sett är jag ganska bra på matte men på morgonen är det en helt annan historia. Idag fastnade jag på ett otroligt knepigt tal... Ja, det var i alla fall knepigt när jag precis var nyvaken. 32 + 29 eller något sånt stod det på mobilen. Ha.... ha... Jo jag vet, skitlätt.
Där ser man hur lost jag är på morgonen i alla fall, haha.
Ciao!


Slow ride

Känner mig duktig nu när jag pluggat så sitter och trycker i mig en kladdkaka. Seg dag och seg kväll, men det är mysigt. Om man lägger till lite Star Wars också blir det helbra! Hoppas ni har det bra.
Ciao!


Om jag ändå hade några makroner också...

4

Fyra saker jag gjort i helgen.
- Kalas (som vanligt)
- Spelat wordfeud (ha.. ha)
- Sett massa Star Wars
- Kollat på meteoritregnet


Quick

Har haft en ganska seg vecka, eller, den har gått snabbt men den har varit lite tröttsam. Men det är inte roligt att läsa om så jag hoppar detaljer och säger att jag har en ny header. Jag har en ny header.
Nu kan jag checka av det i agendan. Ciao!Ny mobil, ny hårfärg

Tja, rubriken säger ju egentligen allt. Så inte nog med att jag köpte en väska, ett par jeans och skor i lördags, skaffade också ny hårfärg och ny mobil igår! Superduper!RSS 2.0