Nya Dr Martens


Blondie

Blev blondare än vad jag trodde! Men jag gillar det, är ett jättesteg närmre mitt mål.
Som vanligt fick jag inte till någon bra bild, men här ser man i alla fall håret tydligt. Det är bara det att det har gått igenom regn och storm... Hehe.Konstiga drömmar

Hade en vääldigt konstig dröm inatt. Jag drömde att jag gick upp mitt i natten och gick till min garderob. Där inne hade jag mat som jag tog ut. Jag la massa saker i sängen och tog fram det ena efter det andra. Sen la jag mig helt enkelt i sängen och åt. Ja, så knäppt det kan bli ibland.
Idag ska jag förövrigt börja resan tillbaka mot det blonda landet, spännande!
Ciao!Vet ej

Press f5 fool!
(Vet inte om jag gillar designen riktigt än, men det duger for now)

Lite sent jul-inlägg

Hello everybody! Hoppas ni haft en God Jul. Min var i alla fall fylld med julmat, skratt och tomtar, precis som det ska vara. Jag fick bland annat pengar, presentkort, en extern hårddisk, en parfym, ett smyckesträd och en bio-dejt med min kusin! Sen fick jag såklart det som ni ser nedanför, Star Wars boxen med alla filmer + över 40 timmars extramaterial i blu-ray(!!!!!!!), och en myyysig morgonrock.
Ciao!


Ser ut som att all mat gjort mig lite sne. Eller så är jag bara nyvaken. Ja.

The Hobbit

Jag. DÖR.


I am my hair

Kan börja med att säga att jag tycker det är helt otroligt fint och vitt ute just nu. Synd bara att det måste försvinna snart...
Klippte mig äntligen idag. Nu fattas bara det blonda, men det kommer om en vecka!
Det blev ett snabbt inlägg men måste fortsätta fixa med klapparna. Ciao!


En väldigt dålig före- och efterbild. Men man ser i alla fall så olycklig jag var med det gamla håret, hahohahihahohoho.

Concinnous


Ridonkulous

Var som sagt på stan igår för att handla julklappar. Duktig som jag är köpte jag bara en grej på Carlings till mig själv som jag löjlar mig med här. Nu ska jag fortsätta slappa i soffan. Ciao!Dr. Strangelove

Lagade precis 3 portioner mat till mig själv. Låtsas även att jag går på dejt med mig själv. Sorglig? Nej.
Bara märklig.Tada ▲

Äntligen helg! Skola på måndag också sen slutar jag på tisdag, woho. Ikväll ska jag till Lisa och... supa. Nej, inte precis. Men vi kommer nog äta oss tjocka på massa kakor och grejer, som vi brukar.
Imorgon ska jag in till Jönköping med Emma och shoppa lite. Har en del julklappar kvar. (Sen blir det säkert något till mig också)
Very well, där har ni min helg. Hoppas er blir super. Ciao!


I brist på bilder lägger jag upp en på när jag tecknar. Ja.

News

Okay så har äntligen bokat klipptid till nästa vecka och ska även bleka mitt hår snart. Det ska bli blont. Superblont.
Har precis svarat på några frågor till Grooming Magazine och deras "killar med stil"-del som jag kommer vara med i i början av nästa år. Superkul!


En liten favorit i repris: många av mina... looks. Jag tänker alltså bleka håret så det blir som första bilden ungefär, fast ganska mycket kortare då.

Matte...

Nationella i Matte imorn, kan tyvärr inte säga att det ska bli särskilt kul men när det är överstökat, då är det praktiskt taget lov! Eller okej, nästan. Har bara en uppsats om amerikanska och franska revolutionen. Engelska var det också. Och svenska.
Nee nu skiter vi i det här och tar ut ilskan i lite styrketräning. Ciao!Du ska bli min

 


Dr Martens

Eftersom att mina Dr Martens är en aning... slitna... känner jag att det snart är dags för nya. Kanske ska önska mig ett par i julklapp? Frågan är ju bara vilken färg.Nattliga aktiviteter

Bestämmer mig dock för att sova.


Livet är ett pussel

Till slut inser man att man aldrig kommer kunna tvinga alla bitar att passa.
Vid 03.00 tog det stopp.RSS 2.0