Break it off

Har medialektion nu, ska förmodligen jobba med illustrator, fun fun... Men en sak som är bra är att... DET ÄR LOV SNART! Yes, jag är glad.First look at yourself

Fick cykla hem i spöregn idag, niiice... Och så kan jag inte skicka sms från min mobil till Majk-o så det suger ju gaanska hårt. Men jag håller humöret uppe med... godis, hehe.


I'm a tiger doing magic... beat that.

Seven

Jesus vad glad man är då! Och för ni som inte fattar säger jag... Michael. Tjohej älskar dig.Fick förövrigt en kommentar för någon dag sen av min släkting, kanske var igår? Aja, stod "Du är sjukt duktig Kalle!!! Fortsätt med det du gör. Kommer alltid kika in och kolla på din blogg och dina vackra, konstnärliga foton!!", och boy vad glad jag blev! Tack.

We can try

Slapp skoldag idag. Nice like bice, typ. Nu har jag en fråga! Vad har ni gjort idag? Jag blir inte ledsen om ni inte svarar. Kanske.


Put it all on me

När jag fotade igår insåg jag att jag tar så sjukt många bilder på mig själv. Det kanske är tråkigt? Ska jag sluta med det? Haha, ja, säg vad ni tycker, om ni vågar... hehe.


Det ser ut som jag har photoshopat mitt ansikte jättemycket på bilden, men det har jag inte, det är någonting med ljuset... hmm.

Cupcakes made in heaven

Jag har precis gjort cupcakes, med apelsin-choklad-glasyr, hehehe. De var utsökta må jag säga. Så om du nu är hungrig är det bara att ringa på här och fråga, fast skynda dig, hyenorna här hemma kanske äter upp dem innan dess.Indestructible

Vi sitter som vanligt och photoshopar! Det är riktigt nice faktiskt. Vi gör om reklamer... hehehe.
Störande eller hur?

This is hardcore

Usch, snö i oktober. Det är ju fortfarande höst!? Fryser redan ihjäl liksom... Yikes!
Å andra sidan är det en aning mysigt. Men ändå, det är HÖST!Stare

Jag bara älskar folk som stirrar! Visst är det underbart? Älska verkligen dem som inte ens har respekten att titta bort när man ser dem, utan fortsätter stirra. Jaa, dem har väl inget bättre för sig än att kolla på någon som tydligen är så väldigt intressant. Men jaja, jag är väl van.
Tänkte för ovanlighetens skull inte skriva om vad jag har gjort idag, för det är inte så intressant, hehe.Animation

Det här är vad vi gör när vi inte vet vad vi ska göra på samhällskunskapen!Du smaka?

Eftersom skolan inte är jätterolig photoshopade jag och lisa en bild lite. Skills eller vad?Run

Jag packar och jag plockar. Tycker om att packa, då känns det som resan blir närmre! Aja, gotta get goin', ciao!

Gillar inte att det börjar bli kallt...

Just the way it is

Jag är otroligt trött och det var så skönt att ligga i sängen så jag var nära på att somna om, vilket inte hade varit bra. Jag får väl sova på bussen... Bara jag inte vaknar av att jag hickar, som förra gången, haha, det var pinsamt.Lord of the Rings

I bussen hem har jag och Lisa suttit och lyssnat och sjungt på sagan om ringen-låtar, jag vet, nördigt. Men hallå, det går inte att undgå, dem är bäst. Bara för jag blev på sånt humör ska jag kolla på de två tornen tror jag, nice nice.
Egentligen hatar jag sista filmen... men det är bara för den tar slut, blir så ledsen varje gång eftertexterna kommer, haha, THE END liksom. Ciao!


Shopaholic

Bara lite kläder jag fick hem idag från topman. Nice.Watch me

Sitter och dricker varm chokladmjölk och tittar på gamla top model avsnitt. 
Äter lite godis också, hehe, jag vet, jag borde inte.Great

Jag mår super... eller inte. Har ont i halsen och feber, great alltså, men men... Tittar på en av de bästa filmerna som någonsin gjorts, sagan om konungens återkomst!Fatzo in the basement

Här sitter vi (jag, michael och ella) och "tittar" på harry potter och är så nyttiga vi kan! Eller inte...
Aja, vem bryr sig? Hehe.

Changed

Är trött och har ont i huvudet, är förkyld också, kan min dag bli bättre?Brainfreeze

Jag vill ha glass, jag vill ha ben & jerry's. Jag vill ha godis. Jag vill ha nya kläder, och några kommer snart. Jag vill ha en ny mobil.
Jag vill ha mycket, men det vill vi alla. Jag ska försöka att inte vilja så mycket, blir bara jobbigt, för typ... alla, haha.


Lite halvt fail sådär kanske.

Aggravated

Har beslutsångest, eller, klädångest. Som vanligt. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig idag, haha. Bra att jag har beställt två t-shirts i alla fall, och en väska, och ett bälte. Hehe. 


Fotograf: Fatima aka Momma B
Modell: Well, det är ju uppenbart kanske.

Turn it off

Har kommit hem efter att ha gått runt på sveriges radio och svt, det var lite intressant måste jag säga.
Nu blir det lite plugg, senare kanske lite träning, om jag orkar alltså, hehe.


You better look out

Snart ska jag och klassen till växjö, vi skulle till svt och... nåt mer... hehe. Mitt minne är på topp som vanligt! Aja, ha det bra. Ciao!Better off outside looking back in

Har precis tagit en promenad. Det var skönt, och ganska ovanligt för att vara jag, var liksom ute i en och en halv timme!!! Det var duktigt tycker jag.

Bilder från där jag gick, wohoo, intresseklubben antecknar!

Seriously classy

Slutade tidigare än vanligt idag, vilket var helt underbart, hehe. Nu sitter jag hemma och magen skriker "GE MIG MAT", köket kallar. Wish me luck. 

Är seriöst classy här, eller något, frågan är vad som klassas som klass... klass.

Dream on

Idag var jag med i tidningen, värnamo nyheter, check it out, om du kan alltså. NU!!! Har jag mediekunskap, supah funneh...


Jag kunde inte lägga upp en ny bild, nåt är fel, så det blev en random gammal.

My heart goes boom boom pow

Kalle tycker jag är varm hehe
Vi är söta.

RSS 2.0