Did I just get hit by an airplane?

Just nu: Sitter i vår stuga efter att ha fått uppleva ett Extreme Home Makeover moment. Nu är den fin. Finfin till och med. Ska snart äta sill (titta på dem som äter den) och göra allmäna midsommarsaker. Typ spela pokemon. Haha, nej nej. Hoppas ni får en bra midsommar, vad ni än gör. Ciao!


I förrgår: Blev typ påkörd av ett flygplan eller nåt. För så smexig är jag inte vanligtvis.

Not so f*cking perfect

Innan den här dagen hade jag nog suttit här utan att veta vad jag skulle skriva... Men nu har jag något som jag bara inte kan hålla för mig själv. Fiskmåsar hatar mig.
När jag (så snällt) skulle gå och slänga sopor på jobbet, kommer det en fiskmås. Han följer efter mig lite och till slut (som jag förväntat) bajsar han på mig. Eller alltså, inte mig, han missade som tur var. Sedan, när jag och oskyldiga Mich-a-el skulle gå hem följer han och hans kompis efter oss. DÅ dyker den här nedrans fågeln ner mot oss, minst tre gånger, som ett himla stridsflygplan. Läskiga fåglar alltså.
Nu när ni kan lägga det i er carebox så kanske ni vill se något lite mer... fint.


Finfin t-shirt

It's been a long time since you came around

Halli hallå! Nu har jag äntligen SOMMARLOV! Så sjukt skönt.
Var med Jossan i ungefär 17 timmar i fredags. Det var 17 händelserika timmar måste jag säga... Fet dag.
Nu är jag hos någon konstig bumbibjörn som tittar på mig med sorgsna ögonbryn. Han vill att jag ska kolla på Ellen med honom. Kejrå, gör väl det då.
Ciao!

Mi so sexi

Wet t-shirt contest

Älskar sådant regn som smyger sig på och gör dig dyngsur... Kunde likagärna tagit ett bad. BLÄH! Att cykla genom det var inte kul. Men det bästa var att jag hade en vit t-shirt på mig... Super sexy.Det är bara att älska att bilderna är olika stora

Just remembered...

Best. Job. Ever.Bored to death

Sovmorgon till elva idag, vaknade dock vid halv sju att telefonen ringer. I don't blame you phone, i blame my ears. Näe, men den här skoldagen var ju inte särskilt givande... What to do, what to do? 
En sak som är säker är att jag just nu inte kommer på vad jag ska skriva. Värt inlägg liksom... Blir nästan lite klaustrofobisk här. 
Jag behöver godis, en skön soffa och en film. Thank you.Oznob

Ååh vad härligt att veta att det endast återstår fyra dagar till ett välförtjänt lov. Funderar på att fira början på lovet med en gigantisk chokladtårta. Vill någon komma på fika?
Vid vägen (by the way) så har jag ätit cirka 20 chokladbollar idag. Visst, räknade inte men hamnade nog runt det talet. Hej då.


Nej, det avslutet dög inte. Vi avslutar istället med en hundvalp fängslad i ett monsters kropp.

Brittan

Härlig dag på Boda Borg idag, gick inte superduper... eller okej, klart det gick. Hör röster bakom mig som rättar mig och säger att vi faktiskt var duktiga, så det var vi väl då! 
Nu har vi beställt.... damdamdam.... biljetter till.... damdamdam... Britney Spears!!! Michaels would-go-straight-for är ju ett måste att se för den lilla pajkspolingen så. 
Tomorrow blir det en tripp till Jönköping för lite shopping och för att träffa kära syster. Vilken härlig helg detta blir alltså! Ha det bra. Ciao!


Förra årets höjdpunkt dåva... blir väl en liknande bild snart, ehe.. ee..

RSS 2.0