Christmas

Nu gör det knappt något att det är så kallt. Eller jo, jag fryser ganska mycket ändå men jag har julkänslan i kroppen, och det gör mig faktiskt någorlunda varm, förutom om fötterna... Aja, julen är härlig ändå.


Och avslutar med en söt pojke, eller, nacken av en söt pojke...

Shut up

Det är 11 minusgrader ute... Det kändes verkligen måste jag säga. Jag vill bara ha lov och jul just nu men jag ska inte klaga. Får njuta av lite glögg och pepparkakor så länge!


Brrrrrr

Tjena

Vi gör väl inte det man ska göra på medie-produktionen. 
Och en ny seriös bild på mig.

The best of the best

Helgen har hått snabbt, eller sakta, jag vet inte riktigt. Michaels hus är fullt (och jag menar fullt) med tomtar. Otroligt mysigt faktiskt. Vi har ätit pepparkakor, druckit julmust, ätit lussekatter, lyssnat på julmusik, tittat på Narnia, gått lite i snön, spelat gamla harry potter och mass effect 2 och resident evil 5 och oblivion och så. Nördigt fettigt alltså.
Men det är vad som gör oss så bäst. För, vi är ju bäst.8


Ideas

Jag har två förslag till min nya header. Jag ska inte bestämma mig förrän efter helgen dock. Men men, något sådant kanske?


Eller näe jag vet inte

Heads up

Funderar på att byta header. Kommentera om ni typ tycker att jag ska ha en viss bild som jag har tagit med i den som ni har sett.... typ. Alltså, inte för att jag tror att så värst många bryr sig.... hehe, men värt att fråga i alla fall.


Dem förra jag har haft. Är det verkligen bara dem två? Shiit, jaaduu.

Cookies - to make your soul happy and fat

Igår kväll bakade jag och Majk-o (eller okej, jag bakade, Majk-o tittade på) daimkakor. De blev ju ganska så asgoda, hehe. Nu ska jag göra varm chokladmjölk och gotta mig med en kaka, som den lilla pajkspolingen jag är.


Bilden gör inte kakorna rättvisa...

Fast

Jossan klagade på mig att jag inte har uppdaterat så jag gör det nu. I helgen har jag och Majk-o varit på den nya Harry Potter. Jag tyckte den var braaaa, men det tyckte inte han av någon anledning, haha. Igår mådde jag dåligt så då orkade jag helt enkelt inte blogga, men ni klarade er tror jag, hehe.Paris Blue

Har skrattat väldigt mycket idag på bussen och inne på ica, ja på ica. Jossan och jag "handlade mat hem till lägenheten", hehe.
Nu ska jag titta på top model faktiskt, säsong 15, nice ja.

Foto: Fatima Moallim
"Modell" och redigering: Jag

Usch

Det är inte ofta jag har dåliga dagar, jag hatar verkligen att inte vara glad. Idag var i alla fall en sån dag man bara skulle kunna skjuta och slänga till grisarna typ. Jag vill bara sova tills helgen kommer, men måste plugga... Något har väl gått snett, eller för långt, aja orkar inte spekulera i det.
Det är som det är.


Realistic boy

Jag har klippt mig, klarat mig igenom ett otroligt tjockt tyska-prov och ska nu äta lite mat. Jag vet inte varför men känns som att jag har varit produktiv. Jo, visst Kalle, du har gjort två saker, grattis. Nej men jag vet inte, tänker i alla fall unna mig glass... och kanske lite snickerskaka... och ps3... och julmust...
That's right, jag tänker i alla fall inte ljuga och säga att jag lever nyttigt, för det gör jag verkligen inte just nu. Men jag försöker, men unnar mig fettet ibland, det går sakta fram. Jag menar, man måste väl vara realistisk?


Ja alltså, jag vet inte heller.

Göran

Ja, käre herr Göran, du har då aldrig gett upp. Trots att du är gammal står du fortfarande på bena. Någon dag borde jag baka dig en tårta. Om du nu kunde äta en sån. Du är ju trots allt en cykel.

Yes, jag känner att min gamla rostiga tantcykel Göran är ett mirakel som har hållit så länge. Väntar egentligen bara på att den ska falla ihop, vilket jag hoppas inte blir på länge. För visst är den lite fin?

I brist på något roligt att göra...

Color

Jag och Michael har färgat håret men har ingen bra biild. Michael färgade det ----- och jag färgade det --------- men det ser typ ----- ut! Haha, kan ni gissa?Plus minus noll

Minus - Kallt. Plugg. Städ.
Plus - Pepparkakor. Tacos. Godis.
Jadu, vad kan jag säga? Är i landet ingenstans bland mat och uppgifter.


Time machine

Jag längtar tillbaka till sommaren. Jag fryser konstant nu och gillar det inte! Vill ha värme.
När jag tänker på att det är jul snart så längtar jag faktiskt också lite. Eller, ganska mycket. Okej, jag vill ha jul nu.
Dumma mittemellan.


Här är i alla fall kladdkakan jag bakade, precis perfekt kladdig som pappa sa! Haha

Och här är pojken som jag bakade, han blev väldigt söt men otroligt god ändå. Den perfekta kakan med andra ord! Ehe

Chilly

Det är svinkallt ute. Marken fryser till is, cykeln fryser till is, ansiktet fryser till is... Just nu hatar jag vintern. Ge mig sommar, värme, shorts, glass och SOL. Ja, jag längtar till sommaren... redan.


Perfekta bilden för att visa allt jag önskar mig just nu, haha.

Yo momma's so fat that when yo dad said it was chilly outside she went out with a bowl and a spoon.
Jag var tvungen.

Narcissistic psycho freaking boot licking

Jag har varit hos doktorn idag för att ta reda på varför jag mår så dåligt hela tiden. Dem tog typ fem blodprov, haha, så håller fortfarande på att återhämta mig från att ha förlorat en liter. Nej men skämt åsido, hoppas dem hittar vad felet är... bäst för dem.Like a foreign country

Känns konstigt att vara hemma igen. Har varit borta i nästan en vecka!
Imorn börjar skolan igen. JIPPIE! Nej men skulle vara en aning skönt med längre lov...


Illusive

Har kommit hem efter tre dagar i Göteborg. Det var riktigt nice. Köpte dock bara ett par gråa jeans och mass effect 2, som jag och Majk-o nu sitter och spelar. Älska älska... älska. 


Ser inte detta ut som ett foto? Gör det inte det? Men det är det inte!? Det är i spelet?!?

Let them show

Lite bilder från i lördags då jag och Lisa bakade en cupcake-tårta eller vad man ska kalla det, den blev skitgod måste jag säga! Haha.


Det slutade med att Lisa åt upp hela... Nej skojar, så kom på fika om ni vill!

RSS 2.0